Asiakkaiden kokemuksia

Perukirjoitus ja perinnönjako

Tehtäväni oli hoitaa lapsettoman tätini perukirjoitus ja perinnönjako. Sisaruksia oli ollut kahdeksan ja perinnönjako koski kaikkiaan 24 henkilöä, joista osa asui Ruotsissa. Tehtävä oli varsin mittava. Olen erittäin tyytyväinen lakimies Jaakko Pohjalan työskentelyyn tässä pitkässä prosessissa.

Silja Järvelä, 26.8.2020

Testamentti ja edunvalvontavaltakirjat

Asioimme vaimoni kanssa Asianajotoimisto J. Pohjalassa kesällä 2020. 
Halusimme keskinäisen testamentin ja edunvalvontavaltakirjat. Saimme nopean, ystävällisen ja asiantuntevan palvelun, johon olemme erittäin tyytyväisiä. 

Tapio Järvelä, 26.8.2020

Testamentti ja perinnönjakosopimus

Asioin Asianajotoimisto J. Pohjalassa keväällä v. 2020. Pyysin häntä vahvistamaan edesmenneen vaimoni kanssa tekemämme keskinäisen testamentin sekä laatimaan perinnönjakosopimuksen. Sopimus sisälsi yksityistä sekä yrityksen omaisuutta ja osuuksia. Saimme asiantuntevaa neuvontaa ja perinnönjakosopimuksen. Suosittelen lämpimästi Asianajotoimisto J. Pohjalan palveluksia, joita aion jatkossakin käyttää.

Kullervo Kumpula, 10.8.2020

Perunkirjoitus

Olen ollut erittäin tyytyväinen Asianajotoimisto J. Pohjalan lakipalveluun. Asiani koski edesmenneen siskoni miehen perunkirjoitusta. Palvelu oli asiallista ja nopeaa. Kaikki tarvittavat asiakirjat tulivat käsiteltyä. Myös epävarmoissa asioissa lakimies osasi auttaa minua ammatillisesti. Suosittelen mielelläni Asianajotoimisto J. Pohjalan palveluja.

Mia-Mari Murtoinperä, 4.8.2020